Zeci de locuri de muncă în magazine din Marea Britanie. Salariile ajung la 1.500 euro pe lună

O agenție de recrutare și de plasare a forței de muncă este în căutarea a 48 de persoane care să lucreze în magazine din Marea Britanie pe posturi de consultanți în vânzări.

Locurile de muncă li se adresează tuturor celor care cunosc limba engleză la nivel conversațional și care sunt interesați să lucreze în domeniul vânzării produselor și instalațiilor sanitare, în cadrul celor mai mari lanțuri de magazine de specialitate din Marea Britanie (inclusiv Irlanda de Nord).

Angajații vor avea acces la un stagiu de pregătire intensivă platit integral de angajator (training și cursuri de specialitate), în primele 12 săptămâni de muncă (angajatul este plătit pe perioada traingului la tarif orar normal).

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă.

Contractul de muncă se semnează pe perioadă nedeterminată, dar primele 6 luni de muncă reprezintă o perioadă de probă.

Cazarea este pre-plătită și organizată de către angajator înaintea sosirii în Marea Britanie. De regulă, angajatorul suportă costul depozitului asociat cu închirierea și contribuie parțial la costul chiriei în primele 3 luni de muncă.

Salariul pornește de la 8,73 euro pe oră, adică 1.400 de euro pe lună + comision din vânzări. Prima creștere salarială are loc în aprilie 2016, indiferent de performanțe, rata orară fiind crescută la 9,38 euro pe oră, adică 1.500 de euro pe lună. Datele de plată sunt fixate de fiecare magazin în parte; de regulă salariul se plătește lunar, în ultima zi de vineri a fiecărei luni.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă.

Ulterior, veniturile pot crește, ajungând la 2.500 de euro pe lună (salariul mediu înregistrat de un consultant în vânzări).

Concediu plătit este de 28 de zile pe an, iar angajații au acces la schema de pensionare, la discounturi și la stimulente în funcție de vânzări. De asemenea, ei primec sprjin în deschiderea contului bancar.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru șoferi. Oferte pentru începători și profesioniști, salariile ajung la 2000 de euro
Locuri de muncă în străinătate pentru necalificați, pe salarii de directori din România
Locuri de muncă în exoticul Dubai. Salarii de peste 1.500 de dolari, experiența nu e obligatorie