Litoralul pentru toţi. Cazare la mare și la 50 de lei pe zi în septembrie

litoralul pentru toți
Foto: Free-Photos / pixabay.com

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul Litoralul pentru toţi, prin care turiștii beneficiaza de cazare la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi începand cu 1 septembrie până în 30 septembrie.

Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului pentru care pot aloca un buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august, anunță FPTR într-un comunicat de presă.

Litoralul pentru toți vine cu prețuri de până la 70% mai mici

 

Tarifele practicate în programul special Litoralul pentru toţi sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârful de sezon.

Programul Litoralul pentru toţi a fost lansat în urmă cu 18 ani și este susținut de patronatele hoteliere autohtone.

Și în cadrul acestei ediții sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Până în prezent s-au înscris în program 49 de hoteluri din mai multe stațiuni de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, sau direct de către hotel.

Hotelurile înscrise în Litoralul pentru toți

 

Hotelurile înscrise în program sunt de 2, de 3 sau de 4 stele, și se află în stațiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Saturn, Mangalia, Eforie Nord și Mamaia.

În același comunicat de presă, Federația Patronatelor din Turismul Românesc mai arată că, pentru al treilea an consecutiv, turismul din România și în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu „o criză a forței de muncă fără precedent”.

Din cauza lipsei de personal, multe unități de cazare au fost nevoite să refuze rezervări pentru luna septembrie.

Un cuplu ar putea sta 6 ani în pușcărie pentru că a luat nisip de pe o plajă din Europa

Foto: Free-Photos / pixabay.com