Job-uri în Marea Britanie. Se caută șoferi cu salarii de 4.000 de euro

FOTO: Volvo
FOTO: Volvo

O companie caută șoferi de TIR în Marea Britanie pentru corporația DHL, divizia de transport mărfuri sub temperatură controlată. Angajările sunt pentru locații din Enfield și Warrington (Anglia) și Livingstone (Scoția).

Locurile de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, iar transporturile se efectuează exclusiv pe teritoriul Angliei.

De asemenea, angajatorii mai specifică faptul că nu se transportă mărfuri periculoase, iar timpii de încărcare/descărcare sunt plătiți. Programul de conducere este de 180 de ore pe lună.

Potrivit celor care recrutează șoferii de TIR pentru Marea Britanie venitul brut săptămânal este între 700 și 900 de lire brut. Asta ar însemna un salariu lunar brut de aproximativ 4.000 de euro.

În anunț se mai precizează că angajatorul oferă asistență în vederea găsirii spațiului de cazare, iar în prima lună angajatorul va acoperi toate costurile, inclusiv cele de garanție.

Mai multe detalii despre locuri de muncă pentru șoferi de TIR în Marea Britanie găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.