Gestul emoționant al unor medici, înainte de operație

Gestul emoționant al unor medici, înainte de operație

Pentru că au parte în fiecare zi de operații dificile, medicii trebuie să știe cum să colaboreze și să se implice în fiecare caz, iar o echipă de salvatori a cucerit internetul cu un gest emoționant.

Înaintea unei operații chirurgicale de separare a două fetițe siameze în vârstă de șase luni, echipa de medici din Haiti și-a alocat câteva momente pentru a face un lucru surprinzător.

Doctorii și asistentele medicale s-au prins de mâini și s-au rugat câteva clipe pentru ca Marian şi Michelle Dave-Nouche Bernard să scape de chinul de a fi lipite la nivelul abdomenului și să aibă o viață normală alături de cei care le iubesc.

Echipa formată din 18 oameni a petrecut șapte ore în sala de operații, iar intervenția a fost un succes.
Şeful echipei medicale a fost doctorul Henri Ford, directorul secţiei de chirurgie pediatrică din cadrul Spitalului de Copii din Los Angeles, iar la final s-a declarat mulţumit de această reuşită medicală extremă și cu puține șanse de reușită. Și pentru părinţii fetiţelor începe o nouă viață alături de fetițele perfect sănătoase.

Manoucheca Ketan (35 ani), mama fetiţelor siameze, a născut tripleţi: pe Marian, Michelle şi pe sora lor Tomar care nu a avut nicio problemă la naştere.

Fetiţele au nevoie acum un program intens de fizioterapie sub atentă supraveghere medicală până la recuperarea lor totală.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:
Experiment social, cu final neașteptat. Reacția oamenilor care văd o fetiță pierdută
Drama unei mame. Departe de familie, se luptă să supraviețuiască

Un lac unic în țară, destinația perfectă pentru vacanță
Scrisoarea unei mame bolnave către Ioan Rus: „Fetele mele mi-au cumpărat fiecare minut de viață cu bani munciți în străinătate”

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.