Drumul fericirii s-a încheiat. O fetiță a fost salvată datorită unui gest extraordinar

călătorie Silviu Cadia
Silviu Cadia Foto: Captură Tv

A pedalat 4000 de kilometri pentru a afla ce este fericirea și ce îi face pe oameni fericiți. Timp de trei luni, un tânăr și-a dăruit timpul său pentru a o ajuta pe o fetiță grav bolnavă.

Silviu Cadia și-a propus ca timp de trei luni să meargă cu bicicleta pentru a face o faptă bună, așa că a plecat din Timișoara spre Iran, unde a cunoscut mulți oameni frumoși și cu o inimă mare.

Șefii lui Silviu i-au sprijinit inițiativa și l-au susținut să meargă prin Serbia, Bulgaria, Grecia, Turcia și să ajungă apoi în Iran.

Deși a fost obositor drumul, Silviu s-a întors cu multe amintiri frumoase și cu ceea ce a aflat de la oameni.

„Oamenii sunt fericiți prin familie, prieteni, natură. Lucrurile mărunte din viață. Zâmbete, să-i ajute în mare parte pe ceilalți, asta am întâlnit în Turcia și Iran și, mai ales, dragostea! Am văzut multe lucruri sau locuri frumoase, dar cel mai mult m-au impresionat oamenii. Încă de la primul contact,  de la prima întâlnire, au fost foarte prietenoși. M-au ajutat foarte mult, prin sfaturi, ceai, apă, mâncare și un loc unde să dorm”, a spus Silviu pentru stirileprotv.ro.

Călătoria lui Silviu are mai presus de toate, un scop caritabil. Silviu a anunțat pe pagina sa de Facebook „Drumul și fericirea” că va trimite în fiecare zi câte o vedere din locurile în care se află oricui donează 100 de lei pentru Carina, o fetiță grav bolnavă în vârstă de trei ani care are nevoie de o operație pe creier. Silviu a contribuit astfel la strângerea sumei de 40000 de euro de care Carina are nevoie pentru a se face bine.

Fetița a fost deja operată în Germania, iar acum a ajuns cu bine acasă.
„Ea este foarte frumoasă și vesela și poate cel mai puternic om pe care l-am cunoscut până acum”, a mai spus Silviu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Gestul emoționant al unor medici, înainte de operație
Experiment social, cu final neașteptat. Reacția oamenilor care văd o fetiță pierdută
Drama unei mame. Departe de familie, se luptă să supraviețuiască
Un lac unic în țară, destinația perfectă pentru vacanță

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.