Dragnea: Fratele meu a murit din cauza dosarului Referendumul

Fostul ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea, a declarat că va demisiona luni, din funcția de președinte executiv al PSD.

Afirmația a fost făcută duminică seara, în cadrul unei emisiuni TV, când Dragnea a declarat că simte „o mare nedreptate”, iar familia sa a fost distrusă de dosarul referendumului.

„Simt o mare nedreptate, am două regrete uriaşe, fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este aproape distrusă, am trecut peste toate, eu am spus că respect decizia instanţei pentru că este firesc să respecţi decizia instanţei într-un stat de drept, dar mă consider nevinovat, m-am uitat cu atenţie în rechizitoriu”, a spus Liviu Dragnea, citat de gandul.info.

Fratele lui Liviu Dragnea a murit în luna august 2013, într-un spital din Istanbul, din cauza cancerului.

Dragnea a recunoscut că a sperat într-o achitare în dosarul Referendumului pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, care a avut loc în 2012.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat vineri pe ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: