Diana Șoșoacă a fost dată afară din plenul Parlamentului European

Europarlamentarul Diana Șoșoacă a fost dată afară din plenul Parlamentului European în timpul ședinței la finalul căreia se va decide dacă Ursula von der Leyen va mai primi un mandat de președinte al Comisiei Europene.

„Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români! Și voi omorâți oameni în România”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce i se cerea să părăsească sala.

Atunci când președinta Parlamentului European a cerut ca Șoșoacă să fie dată afară, ceilalți eurodeputați aplauda decizia luată de Metsola.

Într-un final, Șoșoacă a părăsit sala de ședințe. „Diana Șoșoacă a fost dată afară din sala de plen deoarece a pledat pentru libertatea de exprimare și credința în Dumnezeu”, a scris pe Facebook Luis Lazarus, colegul de partid al Dianei Șoșoacă.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.