Daciana Sârbu a împrumutat „rețeta” de la EBA. Cum promovează soția lui Victor Ponta o afacere de „suces”

Foto: paginaeuropeana.ro

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, soția premierului Victor Ponta, a lansat împreună cu o amică o afacere în centrul capitalei.

Siteul cafenelei șic, deschisă chiar lângă Ateneul Român, aduce însă aminte de „succesurile” Elenei Băsescu. Ba chiar adaugă ceva în plus. Proprietarele au găsit un nou mod de a chinui cuvântul „succes”, atât de încercat de soartă în ultimii ani.

„La fel ca oricărui copil, îmi plac enorm deserturile, dar pentru că mama mi-a spus întotdeauna că nu sunt sănătoase, m-am hotărât să îmi creez propriile deserturi sănătoase. Așa că m-am informat, am experimentat și am descoperit că ingredientele naturale sunt cele mai potrivite, iar dacă adaugi și puțină dragoste sucesul este garantat!” scria ieri pe siteul maramura.ro, greșeala fiind observată de jurnaliștii hotnews.ro.

La scurt timp după publicarea articolului pe siteul amintit, textul a fost corectat.

O altă greșeală gravă s-a strecurat în paragraful de final al scurtului text de prezentare.

„Sunt sigură că și ție îți vor plăcea deserturile mele, oricât de pretențios ai fi. Trebuie doar să le încerci, pentru ați alege preferatul!”.

Greșeli prezente pe siteul cofetăriei până miercuri dimineață
Greșeli prezente pe siteul cofetăriei până miercuri dimineață

Cafeneaua-cofetărie din centrul Bucureștiului este deținută de Daciana Sârbu și Alexandra Cristina Voicu, cele două acționare deținând cote egale. Afacerea este derulată prin firma D&C Sweets, al cărei administrator este Alexandra Voicu. Potrivit declarației de averea a lui Victor Ponta, în 2014 și 2015, soția sa a împrumutat firma D&C Sweets cu suma de 148.000 de lei.

Între timp, textul a fost corectat
Între timp, textul a fost corectat

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.