Cum a pierdut armata română ”bătălia oilor”

Ministerul Apărării Naționale a fost dat în judecată de un bărbat care s-a plâns de mirosul greu emanat de o turmă de oi care păștea într-o unitate militară.

Dan Gună, un bărbat care s-a mutat de curând în apropierea unei unități militare din comuna Dumbrăvița, în județul Timiș, a dat în judecată Ministerul Apărării Naționale, din cauza mirosului greu al unei turme de oi, scrie Digi 24.

”Era aici în unitatea militară, ceva în jur de 500 de oi, miros, mizerie, gălăgie. Santinela a zis că ea nu are ce să facă, că așa-i ordinul, că superiorii au hotărât și că alții mai mari au decis”, a spus Dan Gună pentru sursa citată.

Bărbatul a dat ministerul în judecată și a câștigat.

”Instanța a admis în parte cererea formulată în contradictoriu cu pârâtul Ministerul Apărării Naționale, fiind obligat acesta din urmă să nu permită pe viitor accesul turmei de ovine în perimetrul unității militare”, a precizat Adela Șipețan, judecător al instanței din Timișoara.

”Instanța ar fi putut să admită despăgubiri, dar a fost la disponibilitatea reclamantului sa nu le solicite”, a explicat și avocatul Nedan Uduli.

Ministerul Apărării va trebui să plătească doar cheltuielile de judecată, care sunt de aproximativ 800 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut interesant și vreți să citiți și altele de acest fel vă puteți alătura, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: