Locuri de muncă în nordul Germaniei. Se caută șefi de echipă și muncitori

O companie angajează 20 de persoane – șefi de echipă și muncitori calificați/necalificați – pentru lucrări la drumuri în nordul Germaniei.

Potrivit anunțului publicat pe siteul ejobs.ro, sunt căutați muncitori rezistenți la efort fizic, serioși, muncitori și responsabili.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (click pentru detalii).

Muncitorii calificați și cei necalificați se vor ocupa de îndepărtarea stratului de asfalt pentru saparea de santuri in vederea montarii de cabluri pentru telefonie, montarea țevilor pentru cabluri în pământ și acoperirea șanțurilor cu pământ și asfalt.

Șefii de echipă vor supraveghea buna execuție a lucrărilor și vor menține relația cu șeful direct și subordonații din echipă.

Pentru a vă înscrie la acest loc de muncă, apăsați AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte locuri de muncă în străinătate, scoase la concurs în această perioadă:

Locuri de muncă în Anglia pentru cupluri sau prieteni. Salariu de peste 26.000 de euro pe an

Locuri de muncă în Germania: Cazare inclusă și alocație pentru copil sau student

O mare companie angajează șoferi. Programul vă permite să NU lipsiți cu lunile de acasă

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.