Cu cât este vândută o garsonieră de 11 metri pătrați în Cluj-Napoca: „O investiție sigură”

FOTO: olx.ro
FOTO: olx.ro

Garsonierele din Gheorgheni și Mănăștur, în blocuri de nefamiliști, fără balcon și cu o suprafață de doar 11 metri pătrați, sunt scoase la vânzare la prețuri de aproximativ 40 de mii de euro, scrie Actual de Cluj.

O astfel de garsonieră, într-un bloc din Gheorgheni, proaspăt renovată, costă 39.990 euro. Spre deosebire de majoritatea acestui fel de oferte, aceasta e scoasă la vânzare chiar de proprietar și nu de agenții imobiliare. Între avantajele achiziției, listează proprietarul, este ”estetică superioară”: ”cel mai estetic bloc de garsoniere de 11 mp din Cluj-Napoca”, susține aceasta.

”Această garsonieră este o investiție sigură datorită creșterii constante a prețurilor imobiliare în relație cu locația avantajoasă care garantează o cerere constantă”, susține proprietarul.

Recordul îl deține o garsonieră de 11 metri pătrați pe strada Albac, ”spațioasă” după cum spune proprietarul, care a pus-o la vânzare la prețul de 48.000 euro.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.