Ce observă prima oară o femeie la un bărbat

Ce detalii observă o femeie prima dată Foto: Captură film Boy meets girl

Editorii unei celebre publicații pentru femei au realizat un sondaj pe Facebook, în care și-au întrebat cititoarele care sunt lucrurile pe care le observă pentru prima dată la un bărbat.

Chiar dacă mulți s-ar grăbi să spună că femeile se uită în primul rând la aspectul fizic sau la statutul social, cele 204 participante la sondajul realizat de către Women’s Health au avut răspunsuri cât se poate de neașteptate.

88 dintre ele au spus că observă mai întâi ochii unui bărbat, 52 că sunt atente la zâmbetul lui, 22 la dinţi şi 21 la înălţimea acestuia.

Pe următoarele locuri în lista de detalii la care sunt atente femeile atunci când văd un bărbat se numără mâinile, îmbrăcămintea, mirosul şi părul. Abia apoi urmează simţul umorului, vocea sau fizicul.

Există și detalii care sunt foarte importante pentru bărbați, dar femeile au o părere diferită și nu li se par hotărâtoare atunci când văd pentru prima dată un bărbat.

Brațele, umerii, pieptul plin de mușchi sau fundul nu sunt aspecte importante pentru ca o femeie să le observe pentru prima oară la un bărbat.

Detaliile pe care o femeie le observă pentru prima oară la un bărbat
Detaliile pe care o femeie le observă pentru prima oară la un bărbat

Recomandările editorilor GreatNews:

O viitoare mamă nevăzătoare a primit cel mai emoționant cadou la ecografie
Premieră în România. Referendum pentru unirea a două localități
Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Afaceri de familie. 7 factori ce asigură succesul
O româncă agresată de un polițist și-a găsit dreptatea la CEDO. Ce despăgubire va primi

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.