Bilete de avion. Dublin – oferte de la 50 de euro

Bilete de avion Dublin. Românii care visează să viziteze capitala Irlandei au acum ocazia de a achiziționa bilete de avion la preț redus spre Dublin. Mai multe companii aeriene au pus în vânzare bilete de avion ieftine spre această destinație turistică.

Bilete de avion Dublin, cu plecare din București

Deși se află la o distanță destul de mare de România, turiștii pot ajunge în Dublin fără să cheltuiască foarte mulți bani pe biletul de avion. Cei care vor să vadă capitala Irlandei în această toamnă, într-o perioadă în care vor scăpa de aglomerația și de cozile din timpul verii, își pot cumpăra un bilet de avion spre Dublin la sfârșit de noiembrie, la prețul de 50 de euro dus-întors (plus 15 euro taxa de serviciu la achiziționarea de pe site).

Zborul dus-întors este operat de compania low-cost Ryanair. Zborul este direct și durează aproximativ 4 ore.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Dublin. Capitala Irlandei pe timp de iarnă

Biletele de avion spre Dublin au prețuri reduse și în această iarnă. În luna decembrie, de exemplu, turiștii pot cumpăra bilete de avion la prețul de 58 de euro dus-întors (plus 15 euro taxa de serviciu).

Zborul dus-întors este operat de compania low-cost Ryanair. Zborurile sunt directe și durează aproximativ 4 ore. Aterizarea / decolarea se fac de pe Aeroportul Internațional din Dublin.

Oferta este disponibilă AICI.

Ofertele continuă și la începutul anului viitor. În ianuarie 2017, prețul pentru un zbor dus-întors pe ruta București – Dublin costă 92 de euro (plus 15 euro taxa de serviciu la achiziționarea de pe site).

Și acest zbor este operat de compania low-cost Ryanair. Zborul este direct și durează aproximativ 4 ore. Aterizarea / decolarea se fac de pe Aeroportul Internațional din Dublin.

Oferta este disponibilă AICI.

dublin castel
Castel din Dublin. Foto: Brian Yap (Flickr / Creative Commons)

Bilete de avion Dublin, cu plecare din Cluj-Napoca

Românii care vor să plece spre Dublin din Cluj-Napoca au la dispoziție bilete de avion pentru zboruri directe sau cu escală în București, la prețuri avantajoase.

În luna noiembrie, de exemplu, un bilet dus-întors pe ruta Cluj-Napoca – Dublin costă 70 de euro (plus 15 euro taxă de serviciu). Zborul este operat de compania low-cost Blue Air și durează 5 ore și 55 de minute (inclusiv cu escala din București).

Aceeași companie low-cost operează și zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Dublin. Zborul direct durează 3 ore și 45 de minute și costă 70 de euro dus-întors (plus 15 euro taxă de serviciu) în luna noiembrie.

Ofertele sunt disponibile AICI.

Bilete de avion ieftine spre alte destinații:

Bilete de avion. Paris – oferte de la 47 de euro

Bilete de avion. Amsterdam – ofertă la 128 de euro dus-întors

Bilete de avion. Munchen – oferte de la 84 de euro

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.