Bilete de avion. Amsterdam – ofertă la 128 de euro dus-întors

Cei care vor să călătorească în Capitala Olandei în următoarea perioadă au câteva oferte tentante la bilete de avion Amsterdam. În luna septembrie cel mai ieftin zbor dus-întors București – Amsterdam costă 128 de euro. Zborul se face cu avioanele companiei KLM, este direct și durează în jur de 3 ore. Întreaga ofertă de bilete avion Amsterdam cu decolare din București o găsiți LA ACEST LINK.

De asemenea, puteți zbura și din aeroportul Cluj către Amsterdam, cu Lufthansa. Zborul este cu escala la Munchen si in total durează în medie cam 4 ore și jumătate. Mai multe detalii despre oferta bilete de avion Amsterdam cu plecare de la Cluj găsiți LA ACEST LINK.

Și timișorenii pot zbura către Amsterdam, cu Tarom. Trebuie să facă o escală la București, iar distanța, cu tot cu timpul de staționare, se parcurge în 5 ore și 40 de minute. Mai multe detalii și oferta la bilete de avion din Timișoara găsiți AICI.

De pe aeroportul din Iași s-ar putea merge cu Austrian Airlines. Zborul este cu escală la Viena, iar cel mai scurt, cu tot cu timpul de staționare, este de 4 ore și 10 minute. Mai multe detalii despre ofertă găsiți AICI.

Oferte bilete de avion Amsterdam. De ce merită vizitată Capitala Olandei

Amsterdamul este cunoscut ca orașul Lalelelor sau „Veneția nordului”. Îi încântă pe turiști prin atmosfera intimă și prin arhitectura impresionantă.

Un sejur la Amsterdam este alegerea potrivită şi pentru cei aflaţi în căutare de romantism, aceştia putându-se bucura de o plimbare pe canalele ce oferă un aer intim şi o privelişte superbă asupra oraşului. Pentru cei aflaţi în căutare de aventură, un sejur la Amsterdam este alegerea optimă întrucât această destinaţie oferă o serie de zone ascunse ce aşteaptă să fie descoperite, un bun exemplu în acest sens fiind Grădina Secretă, un loc ce merită vizitat la pas, oferind turiştilor o oază de linişte în mijlocul unei capitale entuziaste.

Amsterdam este o destinaţie extrem de populară pentru turiştii de pretutindeni, adresându-se în special tinerilor în căutare de distracţie, şi care atrage prin viaţa de noapte activă şi dinamică, dar şi prin atitudinea libertină a olandezilor. În cadrul unui sejur la Amsterdam, iubitorii de cultură se pot delecta privind arhitectura veche îmbinată cu cea nouă, sau pot vizită multitudinea de muzee şi clădiri istorice.

Bilete de avion. Munchen – oferte de la 84 de euro

Bilete de avion. Londra – oferte de la 20 de euro

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-bruxelles-oferte-de-la-10-euro/