Bilete de avion. Paris – oferte de la 47 de euro

Bilete de avion Paris. Românii care visează să viziteze capitala Franței au acum ocazia de a achiziționa bilete de avion la preț redus spre Paris. Mai multe companii aeriene au pus în vânzare bilete de avion ieftine spre „Orașul Luminilor”.

Bilete de avion Paris, cu plecare din București

Turiștii care vor să vadă Parisul la început de toamnă pot cumpăra bilete de avion spre Paris la prețul de 69 de euro, la care se adaugă o taxă de serviciu de 15 euro.

Prețul de 69 de euro este valabil pentru zborurile realizate cu Wizz Air în lunile septembrie și octombrie, cu plecare din București. Toate aceste zboruri sunt directe, cu durata de 3 ore și 10 minute, cu aterizare pe aeroportul Beauvais–Tillé.

Oferta este disponibilă AICI.

În aceeași perioadă, compania aeriană Blue Air a scos la vânzare bilete de avion spre Paris la prețul de 100 de euro, cu plecare din București. La acest preț se adaugă o taxă de serviciu de 15 euro. Zborul este direct și durează 3 ore și 10 minute, cu aterizare pe aeroportul Beauvais–Tillé.

Oferta este disponibilă AICI.

La sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie, un bilet de avion pe ruta București – Paris costă 64 de euro (plus 15 euro taxa de serviciu). Prețul este valabil pentru un zbor dus-întors, operat de companiile Wizz Air (dus) și Blue Air (la întoarcere).

Zborul este direct, cu o durată de 3 ore și 10 minute la dus și 2 ore și 50 de minute la întoarcere. Aterizarea / decolarea se fac de pe aeroportul Beauvais–Tillé.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Paris. Capitala Franței pe timp de iarnă

Românii care vor să viziteze Parisul iarna au la dispoziție bilete de avion ieftine și în luna decembrie.

La mijlocul lunii decembrie, un bilet de avion pe ruta București – Paris costă 84 de euro dus-întors (plus 15 euro taxa de serviciu). Zborul este operat de compania Wizz Air (dus) și de Blue Air (la întoarcere). Zborul este direct, cu durata de 3 ore și 20 de minute (dus), respectiv 2 ore și 50 de minute (la întoarcere). Aterizarea / decolarea se fac de pe aeroportul Beauvais–Tillé.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Paris, cu plecare din Timișoara

Românii care vor să plece spre Paris din Timișoara au la dispoziție bilete de avion la prețuri și mai mici.

Compania aeriană Wizz Air a pus în vânzare bilete de avion ieftine spre Paris la sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie. Un bilet de avion dus-întors spre Paris, cu plecare din Timișoara, costă 47 de euro (la care se adaugă o taxă de serviciu de 15 euro).

Zborul este direct și durează 2 ore și 20/40 de minute. Aterizarea / decolarea se fac de pe aeroportul Beauvais–Tillé.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion. Bruxelles – oferte de la 10 euro

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-londra-oferte-ieftine/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.