Bilete de avion. Munchen – oferte de la 84 de euro

Bilete de avion Munchen. Cei care vor să meargă în excursie în Germania și să viziteze Munchen-ul pot cumpara in aceasta perioada bilete de avion la oferte atractive. Cel mai ieftin este 84 de euro, însă pentru programări pentru anul viitor.

Dacă vreți să plecați luna viitoare, cel mai ieftin bilet costă 104 euro, la care se mai adaugă o taxă. Întreaga ofertă bilete de avion Munchen, cu zbor din București, pentru luna septembrie o găsiți LA ACEST LINK.

Dacă planurile de excursie sunt pentru mai târziu, în luna noiembrie puteți găsi bilete de avion la 84 de euro și zburați cu Tarom. Întreaga oferă pentru bilete în luna noiembrie o găsiți LA ACEST LINK.

Bilete de avion Munchen cu plecare din Cluj, Iași sau Timișoara

Dacă zburați din Cluj, cel mai ieftin bilete pe care îl găsiți în luna octombrie este de 133 de euro. Zborurile sunt cu Wizz Air și Blue Air. Mai multe detalii și întreaga ofertă la bilete avion Munchen pentru Cluj găsiți LA ACEST LINK.

Puteți zbura și din Iași, cu escală, iar cel mai ieftin bilet este 144 de euro pentru luna octombrie. Mai multe detalii despre bilete de avion Munchen cu plecare de la Iasi găsiți AICI.

De asemenea, puteți călători și din Timișoara. Cel mai ieftin bilet pentru luna octombrie este la 128 de euro. Întreaga ofertă bilete de avion Munchen de la Timișoara găsiți AICI.

Bilete de avion Munchen. Motive pentru a vizita capitala Bavariei

Cei care încă n-au ajuns niciodată în capitala landului Bavaria trebuie să știe că este al treilea oraș din Germania ca mărime. Munchen-ul se află în sudul Bavariei, pe râul ISar și este faimos pentru arhitectură, cultură și sărbătoarea berii – Oktoberfest.

Munchen-ul este recunoscut și pentru muzeele sale, despre care se spune că sunt mai impresionante și decât cele din Berlin. Munchen-ul este foarte vizitat între lunile mai și septembrie, când vremea este frumoasă.

Lunile aprilie și octombrie sunt perfecte pentru turiști, deoarce nu este foarte aglomerat. Dacă nu vreți aglomerație, puteți să vizitați Munchen-ul între noiembrie și martie, când străzile sunt aproape pustii din cauza temperaturilor constant scăzute sub 0 grade Celsius.

Bilete de avion. Londra – oferte de la 20 de euro

Bilete de avion. Bruxelles – oferte de la 10 euro

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-paris-oferte-de-la-69-de-euro/