Ziua eMAG. Cele mai mari reduceri la imprimante laser

Ziua eMAG imprimante laser
Reduceri eMAG la imprimante laser. Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la imprimante laser. Dacă sunteți în căutarea unei imprimante laser performante, ziua eMAG aduce reduceri uriașe la aceste produse.

Fie că doriți o imprimantă laser monocrom sau o multifuncțională laser color, la emag găsiți modele de calitate și la preț redus.

Pentru a profita de reducerile eMAG de 6 decembrie, ziua în care magazinul online împlinește 16 ani de activitate, intrați aici.

Pe emag.ro există deja numeroase oferte avantajoase la imprimante laser. Mai jos, vă facem trei recomandări economice.

Top 3 reduceri eMAG la imprimante laser

1. Multifunctional laser color OKI MC363DN, Duplex, Retea, A4, ADF

Imprimanta multifunctionala color MC363DN de la Oki are functii complete de imprimare, copiere, scanare si fax. Acest dispozitiv este ideal pentru gestionarea documentelor, avand rezultate de imprimare rapide, de inalta calitate si cu o inalta definitie a culorilor.

La eMAG, această imprimantă laser color are o reducere de aproape jumătate de preț.

O găsiți aici.

2. Multifunctional laser A3 color Canon imageRUNNER C3025i + Piedestal S1 + Toner C/M/Y/B

O multifunctionala color A3 fiabila care ofera valoare birourilor solicitante prin productivitate inalta si imprimare de calitate: un ecosistem cu flux de lucru complet pentru documente.

Ecranul tactil color usor de utilizat si reactiv de 12,7 cm (5”) si tehnologia de imagistica V² (Vivid & Vibrant) faciliteaza experienta utilizatorului si creeaza documente care ies in evidenta.

Are o reducere de 40 la sută din preț de ziua eMAG.

Profitați de ea aici.

3. Multifunctional Color A4 Ricoh SP C262SFNW

Cu viteze mari de imprimare, imprimare fata-verso si retea fara fir, plus beneficiile suplimentare ale copierii, scanarii si faxului si imprimarii fara fir, SP C252SF este un MFP color excelent pentru grupurile de lucru ocupate si profesionistii care cer fiabilitate si performanta absoluta.

O găsiți, cu o reducere de 35%, doar pe emag.ro, aici.

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.