Zeci de părinți din România și-au violat copiii pentru bani de la pedofili străini

Foto: Pixabay

Zeci de părinți români sunt suspectați, în cadrul unei anchete DIICOT, la care au participat chiar și agenții FBI, că și-au filmat copiii în ipostaze sexuale indecente, în schimbul unor bani de la pedofili străini.

Sesiunile video aveau loc pe internet, iar în imaginile adunate de procurori apar și copii în vârstă de doar câteva luni.

Mai multe percheziții au avut loc azi în acest caz, în București, dar și în Ialomița, Prahova, Ilfov, Galați, Iași și Olt.

După ce au analizat datele financiare ale pedofililor, polițiștii i-au găsit pe pedofilii incestuoși din România. În total sunt 23 de persoane anchetate, părinți și complici.

Potrivit DIICOT, 35 de copii au fost victimele părinților în filmele pentru pedofilii străini. Aceștia plăteau între 100 și 300 de euro pentru a viziona clipurile video.

În perioada 2014 – 2018, în cadrul unor spectacole pornografice oferite unor cetăţeni americani prin intermediul unei aplicaţii informatice, suspecţii au întreţinut acte sexuale orale cu propriii copii minori, cu vârste cuprinse între 4 ani şi 9 ani, la data săvârşirii faptelor, profitând de imposibilitatea victimelor de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa.