Vodafone jobs în peste 35 de orașe din țară. Ce salarii se oferă

vodafone jobs locuri de muncă ce salarii sunt la vodafone
Foto: Pagina de Facebook Vodafone România

Vodafone jobs. Compania Vodafone face angajări în această perioadă în peste 35 de orașe din țară, pe poziții foarte diverse.

Vodafone jobs – Sunt libere următoarele posturi:

– consultant vânzări
– HR (resurse umane)
– manager vânzări directe
– mangager
– consultant vânzări
– șef de magazin
– agent de vânzări consumer
– specialist vânzări telefonice
– consultant business
– inginer
– coordonator de echipă
– reprezentant relații clienți
– manager de vânzări
– contabil
– manager de magazin

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Vodafone jobs – Compania face angajări în următoarele orașe:

– Alba Iulia, Arad
– Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău
– Caransebeș, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța
– Deva, Drobeta Turnu Severin
– Focșani
– Galați, Gheorgheni
– Hunedoara
– Iași
– Lugoj
– Miercurea Ciuc
– Odorheiu Secuiesc, Onești
– Rădăuți, Râmnicu Sărat, Roman
– Petroșani, Pitești, Ploiești
– Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Suceava
– Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea
– Zalău

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Vodafone jobs – Ce salarii sunt la Vodafone

Potrivit siteului undelucram.ro, un reprezentant relații clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei plus tichete de masă de 20 de lei tichetul și un comision din vânzări de 200 de lei pe lună.

Un asistent vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei pe lună și un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună.

Un manager de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 3.500 de lei pe lună plus un bonus de 2.500 de lei pe lună și tichete de masă cu valoarea totală de 168 de lei pe lună.

Un agent de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.600 de lei pe lună, tichete de masă de 150 de lei pe lună și un bonus lunar de 500 de lei.

Vodafone jobs – Ce salarii se oferă, de la vânzător la manager

Un șef de proiect angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un analist financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 4.900 de lei.

Un agent de vânzări angajat part time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 1.000 de lei, tichete de masă de 150 de lei pe lună și un bonus lunar de 1.000 de lei.

Un agent service desk pe limba spaniolă, angajat full time în București în anul 2017, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în primul an un salariu lunar net de 2.500 de lei, care a fost mărit la 3.000 de lei după primul an.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar de 4.500 de lei net.

Vodafone jobs – Ce salarii sunt în București și în alte orașe

Un operator tele-marketing angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 1.300 de lei plus un comision din vânzări de 150 de lei pe lună și bonuri de masă.

Un consilier clienți angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembie 2017 un salariu lunar net de 1.940 de lei.

Un analist IT help desk angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2017 un salariu lunar net de 5.000 de lei plus tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Vodafone jobs – se oferă bonusuri și tichete de masă

Un agent servicii clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un analist de fraudă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un inginer Roaming angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2017 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un content admin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 4.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei pe lună.

Un reprezentant vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un reprezentant vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

Vodafone Group Plc este o companie multinațională britanică de telecomunicații cu sediul în Londra, Marea Britanie. Compania este prezentă în 93 de țări și are 450 de milioane de clienți, fiind a treia cea mai mare companie de telecomunicații mobile din lume.

RCS & RDS recrutează masiv în 50 de orașe. Ce salarii se oferă

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă din România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.