Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie. TOP reduceri la eMAG

vinerea neagra 2017 roboti de bucatarie emag
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie. De Black Friday 2017 eMAG are reduceri la o multime de electrocasnice mici sau mari, inclusiv la roboti de bucatarie.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie eMAG – reduceri si oferte

In campania de reduceri eMAG sunt inclusi roboti de bucatarie Bosch, Kenwood, Gorenje, Russell Hobbs sau TurboTronic. De Vinerea Neagra 2017 eMAG are reduceri la roboti de bucatarie pentru toate buzunarele: de la cei care costa 50 de lei la cei extrem de performanti care ajung la 3.000-4.000 de lei.

De pilda, unul dintre cei mai apreciati roboti de bucatarie aflati acum la reducere este robotul de bucatarie Bosch MUM54251, 900 W, bol 3.9 l, blender 1.25 l, cu 7 viteze.

Motorul foarte puternic ( de 900 W) este ideal chiar si pentru aluaturi tari si procesare rapida. Iar MultiMotion Drive ofera rezultate perfecte in amestecarea ingredientelor, datorita sistemul dinamic de mixare 3D.

Robotul are accesorii precum disc pentru feliere, disc pentru radere, disc pentru taiere si maruntire fina, tel sau storcator pentru citrice.

Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie eMAG Philips

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00, 1300 W, bol 3.4 l, blender 2.2 l, storcator de fructe si legume, cu 12 viteze + pulse, fabricat din inox, poate fi cumparat acum la un pret foarte accesibil.

Tehnologia PowerChop pentru performante superioare de tocare este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri.

Bolul XL permite procesarea unor volume maxime dintr-o miscare, de exemplu pana la 7 portii de supa, 7 albusuri, 1,7 kg de aluat. In plus, blenderul de 2,2 litri creeaza usor pana la 5 portii de smoothie dintr-o miscare. Noua spirala metalica inovatoare pentru aluat formeaza rapid o bila de aluat din ingredientele dumneavoastra. Odata aluatul format, spirala inovatoare pentru aluat amesteca aluatul cu forta si puterea corecte pentru a va permite sa faceti cea mai gustoasa paine.

Robotul de bucatarie are si un tel metalic, dublu, in forma de balon. Telul metalic dublu in forma de balon impreuna cu butonul cu o singura apasare automata creeaza albusuri pufoase (o crestere a volumului de pana la 600%) si frisca perfecta (o crestere a volumului de pana la 200%).

Vinerea Neagra 2017 roboti de bucatarie eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.