Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice. eMAG a inghetat preturile

vinerea neagra 2017 combine frigorifice emag
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice. De Black Friday 2017 eMAG are reduceri foarte mari la o multime de aparate frigorifice.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

De Black Friday 2017 eMAG are reduceri la combine frigorifice de la diferite branduri: Arctic, Beko, Indesit, Samsung, Hotpoint, Whirlpool, Bosch sau LG.

Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inatimea de 181,4 cm, poate fi cumparata acum la un pret foarte accesibil.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Clasa energetica A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A.

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG Arctic

Fast Freeze Zone este un compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt. Iar rafturile Safety Glass fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Garden fresh este un alt avantaj al combinei frigorifice, acest compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor tinand alimentele proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG Beko

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu o capacitate de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere substantiala de pret de Vinerea Neagra 2017.

Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. Displayul incorporat pe usa combinei frigorifice are functionalitate multipla: inregistrare (60 secunde) si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas.

De mare ajutor sunt si usile reversibile: directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG Indesit

Combina frigorifica Indesit CAA 55, cu un volum de 234 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, 174 cm, este inclusa si ea in campania de reduceri eMAG de Vinerea Neagra 2017.

Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A. Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete, iar senzorii amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori.

Vinerea Neagra 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.