Veste bună pentru admiratorii pisicii morocănoase. Grumpy Cat va apărea într-un film

Grumpy Cat este cunoscută în întreaga lume datorită atitudinii sale morocănoase, iar proprietarii ei s-au îmbogățit de când au făcut-o cunoscută pe internet.

Videoclipurile cu Grumpy Cat au strâns zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și pe rețelele de socializare, iar producătorii de căni, calendare, haine și jucării au speculat această atracție a oamenilor și i-au inscripționat fața mereu morocănoasă pe toate aceste obiecte.

Grumpy Cat trece la un nou nivel anul acesta și va apărea într-un film de Crăciun, în care se împrietenește cu o adolescentă. Visul acesteia este să primească de Crăciun un prieten pe care se poate baza la orice oră.

Dorința i se îndeplinește și își poate auzi pisica atunci când vorbește. Cele două vor avea parte de multe aventuri care le vor apropia și mai mult, iar telespectatorii se vor amuza încă o dată de atitudinea lui Grumpy Cat.

Cine este Grumpy Cat

Grumpy Cat este una dintre cele mai populare pisici de pe paginile de socializare și de pe Youtube, datorită expresiei sale faciale. Tardar Suace, numele real al pisicii, suferă de o formă bizară de nanism, iar din 2012 și până acum a apărut la numeroase emisiuni, stăpânii săi devenind milionari în dolari. Apogeul l-a atins în luna octombrie a anului trecut, atunci când a apărut pe coperta revistei New York Magazine.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.