Vasile Dâncu, ministrul Apărării, are COVID pentru a doua oară: „Nici de data aceasta nu m-a impresionat”

Vasile Dâncu
Vasile Dâncu

Vasile Dâncu, ministrul Apărării, a anunțat în dimineața zilei de joi, 3 februarie, că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 pentru a doua oară.

„Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani. L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire”, a scris el pe Facebook.

„Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele. Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României”, a mai precizat senatorul PSD.

El a menționat că în cursul zilei de miercuri, 2 februarie, nu a participat la nicio activitate publică prevăzută în agendă și nu a avut contact direct cu niciun oficial român sau străin.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.