Val de angajări la Flanco, în 61 de orașe. Angajații care câștigă peste 3.000 de lei net / lună

ce salarii sunt la flanco locuri de muncă flanco
Foto: palasmall.ro

Lanțul de magazine Flanco angajează în peste 60 de localități, pe poziții foarte diverse, de la vânzători la directori de magazin.

Sunt libere următoarele posturi:

– consultant de vânzări
– casier
– director de magazin

Flanco face angajări în localitățile:

– Adjud, județul Vrancea
– Alba Iulia
– Aleșd, județul Bihor
– Alexandria
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Băilești, județul Dolj
– Beiuș, județul Bihor
– Bistrița
– Botoșani
– Brașov
– Brăila
– București
– Buzău
– Călărași
– Câmpina, județul Prahova
– Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava
– Caransebeș
– Cernavodă
– Cisnădie, județul Sibiu
– Constanța
– Corabia, județul Olt
– Craiova
– Curtea de Argeș
– Dorohoi, județul Botoșani
– Drăgășani, județul Vâlcea
– Drobeta-Turnu-Severin
– Făgăraș
– Găești
– Gheorgheni, județul Harghita
– Giurgiu
– Iași
– Lugoj, județul Timiș
– Mediaș, județul Sibiu
– Moinești, județul Bacău
– Odorheiu Secuiesc, județul Harghita
– Onești, județul Bacău
– Oradea
– Petroșani
– Pitești
– Ploiești
– Pucioasa, județul Dâmbovița
– Râmnicu-Sărat, județul Buzău
– Râmnicu-Vâlcea
– Roman
– Roșiorii de Vede
– Satu-Mare
– Sibiu
– Suceava
– Târgoviște
– Târgu Jiu
– Târgu-Mureș
– Tecuci, județul Galați
– Timișoara
– Titu
– Urziceni, județul Ialomița
– Vălenii de Munte, județul Prahova
– Vaslui
– Zalău
– Zărnești, județul Brașov

Aici puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Ce salarii sunt la Flanco

Potrivit undelucram.ro, un director de magazin angajat full time la Onești, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 500 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei lunar.

Un director de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.800 de lei, un bonus de 800 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei lunar.

Un director de magazin angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei.

Un director adjunct angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei, un bonus de 500 de lei pe lună și tichete de masă de 210 lei pe lună.

Un manager de magazin angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.368 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Târgu Mureș, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.080 de lei, un comision din vânzări de 300 de lei și tichete de masă de 200 de lei pe lună.

Un consultant în vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 1.350 de lei, tichete de masă de 210 lei și un comision din vânzări de 800 de lei pe lună.

Un asistent de vânzări și lucrător comercial angajat full time în Bistrița, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 1.450 de lei, tichete de masă de 200 de lei lunar și un comision din vânzări de 150 de lei.

Un consilier de vânzări angajat full time în Târgoviște, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 1.340 de lei.

Un consultant de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 1.400 de lei, un comision din vânzări de 400 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei lunar.

Un consultant în vânzări angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 1.500 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, un comision din vânzări de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.