Va fi inaugurată cea mai mare roată dintr-un parc de distracții din România

Cel mai nou parc de distracții din România va fi inaugurat la sfârșitul lunii august în incinta zonei de agrement Herăstrău, din Capitală. Printre altele, în parc va fi și Roata Bucureștiului, cea mai mare de acest gen din România.

Conceptul parcului Miramagica a fost gândit de o echipă de designeri renumită pentru astfel de proiecte. Aceștia au mai creat și parcuri de distracții din Marea Britanie, Spania sau Italia.

Roata Bucureștiului va avea un diametru de 25 de metri. Vor mai fi și alte elemente, precum turnul Spark, caruselul Tornado, zona de mașinuțe tamponabile, trenulețe sau bărcuțe.

Potrivit sfatulparintilor.ro, parcul va fi deschis până la sosirea iernii, iar în weekend-uri vor fi organizate evenimente tematice.

Dezvoltatorul parcului Miramagica este Britta Trading, o companie românească specializată în zone de entertainment indoor pentru copii.

Anul acesta s-au mai deschis două noi parcuri de distracție interesante în România. Turiștii care vor merge pe litoral anul acesta vor avea la dispoziție, în stațiune Neptun, un parc de aventură. „Paradis Land” se află în pădurea Comoroava din stațiunea Neptun, se întinde pe o suprafață de două hectare și însumează 11 trasee de diferite mărimi și grad de dificultate.

Printre altele, aici vor fi jocuri de cățărare, tir cu arcul, confruntări de airsoft sau trasee de tiroliană. Paradis Land este considerat al doilea ca mărime din țară, iar primul este unul deschis în Brașov.

De asemenea, la Râșnov, începând din iunie se poate vizita DinoPark. Se întinde pe o suprafață de 1,4 hectare de pădure, iar investitorul a reușit să atragă fonduri europene în valoare de 5 milioane de euro pentru acest proiect. Parcul de distracții se află în partea dreaptă a drumului care duce spre Cetatea Rîșnov.

Aici se vor regăsi 46 de exponate, replici ale dinozaurilor în mărime naturală, certificate științific. Cel mai mare exponat are 13 metri înălțime, iar cel mai mic are 30 de centimetri. Potrivit primarului Rîșnovului, Adrian Veștea, în colaborare cu geoparcul de la Hațeg, la DinoPark vor fi expuse și ouă de dinozaur, precum și un schelet de dinozaur.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: