Unde găsiți cel mai ieftin selfie stick?

Selfie stick (gadgets.ndtv.com)
Selfie stick (gadgets.ndtv.com)

Site-ul eMAG pune la bătaie numeroase oferte la cel mai popular dintre accesoriile acestui an: selfie stick-ul. Mai jos, le găsiți pe cele mai bune.

Noi am realizat o selecție a celor mai avantajoase oferte pe care le puteți găsi dacă vreți să cumpărați un selfie stick, dar puteți accesa direct lista cu întreaga ofertă AICI.

Puteți opta pentru un pachet cu mai multe accesorii, precum cel care cuprinde un selfie stick extensibil de un metru, suport pentru telefon și telecomandă wireless.

Monopodul extensibil este compatibil cu iPhone, Samsung și alte mărci de telefoane. Adaptorul pentru telefoane mobile este reglabil, universal și se potrivește tuturor telefoanelor cu o lățime mai mică de 8.5 centimetri.

Are o reducere de preț de 40% și poate fi cumpărat de AICI.

Sefie stick-ul KitVision, compus din 4 segmente, vine la pachet cu un discount de 21 la sută.

Are o lungime de 50 de centimetri, însă când este strâns poate încăpea în buzunar. Mai mult, este foarte ușor, cântărind doar 77 de grame.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Un buton pentru selfie integrat pe mânerul stick-ului ajută. Astfel, vă prezentăm un model care dispune de această opțiune.

Este un monopod compact, cu suport pliabil pentru telefon și se conectează prin bluetooth atât cu telefoane Android, cât și iOS.

Sistemul de prindere pentru telefon se pliază, astfel că este foarte ușor de transportat.

Îl găsiți, cu o reducere de 35 la sută, AICI.

Dacă doriți un selfie stick mai deosebit, încercați acest model. Are un discount de 40 la sută și este de culoare roșie.

Slefie stick-ul cu telecomandă acționată de la distanță prin bluetooth este un dispozitiv portabil excelent pentru petreceri, vacanțe și întruniri de familie.

Are o greutate redusă, de doar 181 de grame, și poate fi extins până la 109 centimetri.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.