Un tânăr influencer român e dat dispărut. Filip se prezintă ca milionar din criptomonede

Filip Cristian Titian
Sursa: Tik Tok

Un influencer în vârstă de 21 de ani din București, care se prezintă pe Tik Tok drept investitor în criptomonede, este dat dispărut.

Poliția Capitalei solicită ajutorul publicului pentru a-l găsi pe tânăr.

„La data de 29 septembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 22:58, a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4, și nu a mai revenit până în prezent.

Tânărul dispărut se numeşte FILIP CRISTIAN TITIAN, este în vârstă de 21 de ani şi are următoarele semnalmente:

  • înălţime: 1,80 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten alb, păr blond, față rotundă, ochi căprui;
  • la data dispariției purta adidași negri, cămașă închisă la culoare, pantaloni negri.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Filip Cristian Titian are peste 130.000 de urmăritori pe Tik Tok, rețea de socializare unde oferă sfaturi despre investiții în criptomonede.

@filipcristiant Filip Cristian mereu cu cele mai bune ponturi in crypto din Romania #filipbusiness ♬ sunet original – filipcristiant
@filipcristiant XRP CASTIGA PROCESUL #filipbusiness ♬ sunet original – filipcristiant

Pe contul său, el a publicat mai multe clipuri video în care apare în mașini de lux, singur sau cu prietenii. În clipurile video tânărul susține că are o avere de sute de milioane de dolari obținută din criptomonede.

@filipcristiant

1 miliard in curand…

♬ Лев – Tenca
Filip Cristian Titian
Filip Cristian Titian. Sursa: Poliția Capitalei
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.