Un tânăr a încercat să ia examenul pentru permis cu căști și microfoane lipite pe corp

FOTO: Prefectura Giurgiu
FOTO: Prefectura Giurgiu

Un tânăr din Giurgiu care s-a săturat să pice examenul teoretic pentru permisul de conducere s-a gândit să trișeze cu ajutorul tehnologiei. Acesta a fost prins de polițiștii care supravegheau candidații că avea un sistem prin care comunica cu cineva din afara sălii. Când l-au pus să-și ridice puloverul, polițiștii au descoperit asupra sa microfoane și căști legate prin fire, lipite pe corp.

Tânărul era pentru a patra oară la examenul teoretic. Ultima oară când s-a prezentat nu a știut să răspundă la nicio întrebare. Pentru încercarea sa de fraudare, i s-a întocmit dosar penal.

„Moș Nicolae nu a fost prea generos cu un tânăr din nordul județului Giurgiu, care a venit hotărât să fraudeze examenul auto. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere. (…)

Disperat că obținuse 0 puncte a treia oară, el s-a gândit că n-ar fi rău să testeze vigilența oamenilor legii, s-a prezentat la examen și nu a durat mult până să fie prins de lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Giurgiu.

Asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp și alte echipamente cu un telefon mobil”, au scris, într-o postare pe Facebook, reprezentanții Prefecturii Giurgiu.