Un șofer a fost acuzat de tentativă de omor după o șicană în trafic

FOTO: Captură Trafictube.ro
FOTO: Captură Trafictube.ro

Anul trecut, în luna septembrie, un filmuleț postat pe trafictube.ro, a devenit viral pe internet și a ajuns la jurnalele de știri.

În imagini a fost surprins un VW Touareg, care izbește un automobil Dacia Logan și îl scoate în afara carosabilului, în zona Fântânii Miorița din București.

Dacia a fost extrem de aproape să intre în stâlpul de beton al unui pod. De asemenea, un pieton care circula pe trotuar a fost foarte aproape să fie lovit. Cele cinci persoane care erau în Dacie au fost rănite.

Accidentul ar fi avut loc în vara anului trecut, însă imaginile au fost făcute publice abia în toamnă. După ce au văzut imaginile, procurorii au început o anchetă. S-a stabilit că șoferul Touaregului este controlor de trafic, iar cel din Dacie era angajatul unei companii aeriene.

Inițial, polițiștii de la Rutieră au spus că șoferii au declarat că totul a fost fără intenție, nu vor continua ancheta, iar cel vinovat de producerea accidentului a primit o amendă de 210 lei.

Însă, după mai multe expertize criminalistice, șoferul Toaregului a fost chemat ieri la Parchet și a fot acuzat că de tentativă de omor și reținut. Cei doi șoferi nu se cunoșteau și nu exista vreun conflict între ei, însă înainte de producerea accidentului ar fi exitat mai multe șicane în trafic.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Germania, pentru femei şi bărbaţi. Cunoaşterea limbii germane NU este obligatorie
Nu avea bani de chirie, așa că și-a construit singur o casă. Mică, ingenioasă și confortabilă
Lecție de generozitate. Oamenii de afaceri care gătesc pentru săraci

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.