Locuri de muncă în Germania, pentru femei şi bărbaţi. Cunoaşterea limbii germane NU este obligatorie

Cele mai multe dintre locurile de muncă în Germania cer candidaţilor să cunoască germana. Noi le-am ales pe cele la care limba nu e obligatorie, chiar dacă, fireşte, cunoaşterea ei reprezintă un avantaj.

Am selectat oferte din construcţii şi industria cărnii, din divertisment şi domeniul îngrijirii personale. Unele dintre joburi se vor dovedi extrem de utile pentru bărbaţi, altele pentru femei care vor să lucreze în Germania în 2016.

Locuri de muncă în Germania – construcţii

Se caută faianţari, zugravi, parchetari, tencuitori, rigipsari, dulgheri, fierari-betonişti, zidari, electricieni, instalatori. Şantierele pe care se fac angajări sunt fie în Munchen, fie în alte oraşe din Bavaria. Sunt scoase la concurs 10 posturi.

Te poţi înscrie pentru unul dintre aceste locuri de muncă AICI (click pe link pentru mai multe detalii).

Locuri de muncă în Germania – divertisment

O ofertă interesantă vine din Wegberg, un orăşel din vestul Germaniei cu mai puţin de 30.000 de locuitori. Angajatorul caută o personă atletică şi slăbuţă, cu cel puţin 1,75 metri înălţime.

Jobul este de mascotă, parada costume, animator, ajutor în Germania. Cazarea şi masa sunt asigurate.

Numerele de telefon şi contactul de Facebook pentru acest job sunt menţionate AICI.

Locuri de muncă în Germania – industria cărnii

Se caută măcelari pentru puncte de prelucrare a cărnii din Baden- Wurttemberg, Germania. Candidaţii trebuie să aibă experienţă în slujba de măcelar.

Se lucrează cu carne de porc şi de curcan. Angajatorul oferă sprijin şi pentru aducerea familiei lucrătorului în Germania.

Numerele de telefon ale angajatorilor pot fi găsite AICI.

Locuri de muncă în Germania – frizerie / coafură

Se angajează persoane pentru frizerie, coagură şi hairstyle. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de 12 clase sau de şcoală profesională.

Ei vor beneficia gratuit de cursuri de limba germană, la Bucureşti, precum şi de instruire pentru a putea practica în saloane de frumuseţe. Pe perioada cursurilor, candidaţii beneficiază de o bursă de 818 euro, urmând să aibă parte de salariu după perioada de învăţare a meseriei şi a limbii germane.

Toate detaliile sunt explicate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători
Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți
Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii
Profi caută zeci de angajați în toată țara. Ce salarii se câștigă
Locuri de muncă în vânzări, în țară și în străinătate

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.