Un senator USR a murit la 45 de ani

cosmin viașu usr senat
Sursa: Pagina de Facebook Cosmin Viașu

Senatorul USR de Sălaj Cosmin Viașu a murit azi-noapte în urma unui infarct, relatează publicația locală „Monitorul de Sălaj”.

Echipajul medical prezent la solicitare nu a reușit să-l readucă la viață, deși parlamentarul a fost resuscitat.

Potrivit alegerilor parlamentare din 2020,următorul pe lista de la Senat, după Cosmin Viașu, a fost Bob Virgil. Acesta ar urma să îl înlocuiască pe Cosmin Viașu în Parlament.

„Vă anunțăm cu mare regret pierderea colegului și prietenului nostru, Cosmin Cristian Viașu, senator USR PLUS de Sălaj. Cosmin Cristian Viașu a fost o persoană extraordinară, care ne lasă un gol greu de înlocuit și o dezamăgire din cauza împrejurărilor în care s-a stins. Un om empatic, deschis dialogului și implicat în valorile și obiectivele organizației, a știut să transmită și să insufle ideile lui tuturor colegilor. Ne-a părăsit un om bun de care ne vom aminti mereu… Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mulțumim pentru tot, Cristi! Sincere condoleanțe soției și familiei!”, a anunțat USR Sălaj.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 23 ianuarie, la ora 13:00, la Capela Ortodoxă a Cimitirului Central din Zalău.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.