Un primar a organizat o ceremonie de inaugurare pentru nimic: „Bucuria primarului a fost atât de mare”

Primarul comunei arădene Livada, Iosif Bimbo, a organizat o ceremonie fastuoasă, cu pâine, sare și tăiat de panglică, pentru ceva ce nu există. La „eveniment” a participat și șeful Consiliului Județean, care a spus că îi înțelege entuziasmul primarului, potrivit Special Arad.

Iosif Bimbo a sărbătorit faptul că a obținut toate avizele necesare pentru începerea lucrărilor la rețeaua de canalizare.

Investiția se ridică la 6,6 milioane de euro, iar banii vin de la Guvern, Consiliul Județean și din bugetul local. Primarul este la al doilea mandat și spune că a făcut cu greu rost de finanțare.

„Este munca a 4 ani de zile. Munca a fost una minuțioasă, de lungă durată, avizele la fel, au fost destul de greoi obținute, sunt foarte mulți avizatori”, a declarat primarul Iosif Bimbo, potrivit Digi24.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Marinel Cionca, a declarat că „bucuria primarului a fost atât de mare, încât a organizat această tăiere de panglică” și, l-a înțeles pentru că „în Români am ajuns astăzi să stai 5 ani de zile, te lupți cu instituțiile statului și cu birocrația și să realizezi o lucrare cum este cazul la Livada în 8 luni de zile”.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.