Un nou eMAG.ro, înainte de Black Friday 2015. Cum arată siteul după schimbare

Black Friday 2015 eMAG
Black Friday 2015 eMAG

Cu 13 zile înainte de Black Friday 2015, vizitatorii fideli ai eMAG.ro au avut parte de o surpriză. Designul siteului a fost schimbat, cele mai importante modificări fiind cele din prima pagină.

Poţi vedea noua interfaţă eMAG.ro AICI.

Siteul pare făcut pentru a facilita navigarea utilizatorilor care folosesc Windows 8 sau 10, dar testele noastre arată că funcţionează bine şi pe alte sisteme de operare.

Bannerele care prezintă promoţiile sunt mai mari şi mai atractive, iar un buton de eMAG Help a fost introdus în partea dreaptă sus a primei pagini.

Sub sliderul cu promoţii apare un modul numit „ce se cumpără acum”, care se actualizează automat o dată la 30 de secunde, în funcţii de ce cumpărături fac utilizatorii eMAG.

Magazinul are o serie de mari reduceri în acest weekend, cea la electrocasnice mari (frigidere, aragazuri, maşini de spălat, incorporabile etc) rivalizând, la preţuri, cu cea de Black Friday. Poți consulta reducerile AICI.

Reamintim că Black Friday 2015 va avea loc în data de 20 noiembrie.

Recomandările GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.