Un glonț a pătruns prin tavanul unei case din Chilia, aproape de granița cu Ucraina

hartă
Foto: Google Maps

Un glonț a fost găsit joi într-o casă din localitatea Chilia, în județul Tulcea, în aproprierea frontierei cu Ucraina, relatează „Adevărul”.

Autoritățile au anunțat că este vorba despre un glonț de calibru 7,62 mm, care a pătruns prin acoperișul bucătăriei și ulterior prin tavanul din rigips.

„Astăzi, 7 septembrie, în localitatea Chilia, din județul Tulcea, într-o anexă gospodărescă (bucătărie), a fost identificat un proiectil (glonț-calibrul 7,62 mm), care a pătruns prin acoperișul casei, prin tavanul de rigips, căzând în interiorul anexei”, au transmis autoritățile.

Momentan, nu se cunoaște sursa glonțului. Procurorii au deschis un dosar penal.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.