Un fotbalist a fost transferat în România în schimbul a două containere metalice

Transferul lui Aziz Njoya Njifakue, de la CSM Lugos, din Liga 4 Timiș, la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, a ajuns în presa europeană. Știrea, prezentată inițial de gsp.ro, a ajuns în Mundo Deportivo. Interesul este reprezentat de modalitatea în care s-a făcut transferul atacantului cameranuez între cele două echipe.

Mai exact, în schimbul fotbalistului, clubul din Lugoj a primit două containere metalice.

„Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri, acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Așa este mai bine pentru toți. Urăm succes atât celor ce l-au achiziționat, cât și jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câștigat pe alta”, au anunțat cei de la CSM Lugoj, pe Facebook.

Întrebați de un fan ce sumă au încasat în schimbul africanului, cei de la formația din Timiș au precizat, în zona de comentarii: „Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.