Un deputat PSD a fost huiduit în timpul discursului de 1 Decembrie

FOTO: Adevarul.ro
FOTO: Adevarul.ro

Deputatul PSD Adrian Solomon a fost huiduit sâmbătă la Bârlad, unde a ținut un discurs de Centenar. „Îmi doresc un singur lucru: ca peste încă o sută de ani să dea Domnul ca poporul român să fie condus de un etnic român, și nu german, ca acum”.

Imediat, bârlădenii strânși în centrul orașului pentru manifestările festive de Centenar au început să fluiere și să huiduie, potrivit G4Media.ro.

Nu e prima dată când Solomon iese în evidență prin declarații deplasate. În 2012, l-a amenințat pe primul ministru de atunci, Mihai Răzvan Ungureanu, că ar putea avea soarta lui Aldo Moro, premier italian asasinat în anii `80 de extremiștii de stânga.

De asemenea, la o ședință a comisiei de muncă din Camera Deputaților, din luna martie a acestui an, Solomon s-a contrat cu liderii de sindicat ai polițiștilor, în timpul unor dezbateri cu privire la schimbări în legea salarizării.

Solomon i-a transmis sindicaliștilor polițiștilor că motivul pentru care majorările salariale se aplică mai repede pentru medici și nu și oamenilor legii este pentru că „ne trebuiesc”, în timp ce pe cei din poliție „nu îi caută nimeni prin străinătate”.

Potrivit Adevarul.ro, fost profesor de istorie la Colegiul „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad, Adrian Solomon este cel mai tânăr politician pe care l-a dat Bârladul postdecembrist. Are în palmares un mandat de viceprimar şi este la al treilea mandat de deputat.

A candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, însă a pierdut alegerile, fiind înfrânt de liberalul Dumitru Boroş. Este finul de cununie a fostului baron PSD de Bârlad, Constantin Constantinescu, care şi-a pierdut mandatul de primar după ce a fost pus sub acuzare de procurori.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.