Un copil nevăzător a făcut spectacol în fața a milioane de oameni

Benjamin Captură Youtube

Este nevăzător, însă acest lucru nu l-a împiedicat niciodată să facă ceea ce își dorește și a demonstrat că poate emoționa milioane de oameni.

Benjamin Yonattan are 14 ani și este originar din Guatemala, iar la vârsta de 4 ani a fost adoptat de către o familie din Statele Unite. El a fost crescut și îndemnat să facă ceea ce îi place, iar dansul este lucrul la care se pricepe cel mai bine, iar reprezentaţia lui din cadrul concursului „America’s Got Talent” a emoţionat în mod deosebit atât juriul, cât şi publicul din sală.

Intrarea sa pe scenă a fost privită cu puțin scepticism, mai ales că nimeni nu se aștepta ca acesta să prezinte un moment de dans contemporan.

Benjamin se folosește de niște ochelari speciali pentru a vedea câteva forme vagi în întuneric, iar mișcările sale sunt perfect sincronizate cu muzica.

Publicul l-a aplaudat minute în șir după evoluția sa extraordinară pe scenă, iar Benjamin a primit votul unanim al juriului.

Mama sa adoptivă a trăit cu emoție fiecare mișcare a lui Benjamin din culise, iar copilul s-a calificat în etapa următoare a concursului de talente și are toate șansele ca să ajungă cât mai departe.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

După ce a rămas șomeră, o ingineră și-a descoperit pasiunea care o ajută să nu-și piardă mințile
Lavanda, cultura care aduce venituri de până la 5.000 de euro la hectar

Profesor german venit să predea în România, bătut pentru că a lăsat un elev corigent

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.