Un cerșetor român a câștigat la LOTO în Suedia

Un bărbat din România, care dormea sub un pod într-un oraș din Suedia și care își câștiga existența cerșind, a câștigat la loterie echivalentul a 27.000 de dolari, după ce, din instinct, a cumpărat un bilet, relatează digi24.ro.

„Nu știu ce să cred. Soția nu mă crede și o înțeleg. Nu-mi vine nici mie să cred”, a declarat bărbatul într-un interviu pentru revista Faktum, o publicație distribuită de oamenii străzii din orașul Gothenburg.

De fapt, biletul la loterie i-a adus bărbatului o mașină, dar el a ales contravaloarea ei în bani. El s-a întors acum în România și și-a deschis primul cont bancar. „Mi-ar plăcea să-mi construiesc o casă în România. Nici acolo nu am un adăpost”, a spus cerșetorul.

Bărbatul a mai declarat că i-ar plăcea să se întoarcă în Suedia, țara care a fost atât de primitoare cu el, dar în mod cert nu o va mai face ca cerșetor.

Recomandările editorilor GreatNews:

Klaus Iohannis, la preluarea mandatului: „Așteptările mari duc la dezamăgiri? Să dărâmăm această îndoială!”
Cele mai importante declarații ale lui Traian Băsescu la final de mandat
Victor Ponta: „Sunt bucuros că se încheie o perioadă de scandal”

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.