Victor Ponta: „Sunt bucuros că se încheie o perioadă de scandal”

Victor Ponta și-a dat demisia FOTO: Ionuț Fantaziu
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu

Premierul Victor Ponta s-a declarat bucuros că se încheie o perioadă de dispute și scandal și și-a exprimat speranța că pe viitor „putem fi mult mai buni”, relatează agerpres.ro.

„Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toți / sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură și suferințe inutile. Și azi, ca și în urma cu 25 de ani, am speranța că putem fi mult mai buni în viitor”, a scris premierul pe contul său de Facebook.

Pe de altă parte, Ponta a apreciat că săptămâna care s-a încheiat a fost una foarte bună, în care Guvernul a primit „un vot masiv de încredere, a fost votat bugetul, iar România are un președinte legitim”.

„O săptămână lungă, dar foarte bună pentru noi toți. 1 — am primit un vot masiv de încredere în Parlament pentru o Agendă de acțiuni guvernamentale ambițioase în 2015-2016; 2 — a fost aprobat Bugetul pe anul 2015 (fără taxe și impozite, cu toate măsurile sociale promise și adoptate, cu cel mai mic deficit bugetar și cei mai mulți bani pentru investiții din istoria noastră); 3 — avem din nou, după mai mult de 2 ani, un președinte legitim (chiar dacă i-am fost adversar și nu l-am votat, dl. Iohannis este un președinte legitim, și asta este esențial)”, a argumentat premierul.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai importante declarații ale lui Traian Băsescu la final de mandat
Klaus Iohannis, la preluarea mandatului: „Așteptările mari duc la dezamăgiri? Să dărâmăm această îndoială!”
Tânărul care a cântat imnul în gara din Amsterdam va cânta la Cotroceni, la invitaţia lui Iohannis