Un bărbat a returnat un portofel cu 1.000 de lei găsit pe stradă

Un bărbat de 47 de ani din Chişineu Criş, un oraș din județul Arad, a găsit un portofel în care se aflau aproximativ 1.000 de lei, acte şi carduri bancare, pe pista de biciclete din zona centrală a oraşului, informează aradon.ro.

El a găsit un portofel cu 994 de lei, acte şi două card-uri bancare pe care l-a adus la Poliţia oraşului Chişineu Criş, iar poliţiştii au identificat proprietarul și i-au înapoiat portofelul și toate bunurile pierdute.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, care locuiește în Chişineu Criş, le-a spus poliţiştilor că găsit portofelul pe pista de biciclete din zona centrală a oraşului.

Proprietarul este un bărbat de 52 de ani din Chişineu Criş.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad apreciază gestul bărbatului, care prin atitudinea lui a dat dovadă de omenie şi spirit civic şi îi mulţumeşte public”, au declarat pentru sursa citată reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Anglia și Belgia în domeniul îngrijirii bătrânilor. Salarii de până la 1.700 de lire
Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați
Telefoane mobile ieftine, pentru părinți și bunici

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.