Un bărbat a aflat de pe Google de ce suferă, după ce medicii nu au știut ce are

Motor de căutare Foto: en.wikipedia.org

Dincolo de căutările legate de vreme, rețete de mâncare sau oferte în magazine, mulți oameni se interesează pe motoarele de căutare de simptomele unor boli, iar un bărbat a descoperit în acest fel că suferă de o boală incurabilă.

Obosit de drumurile la mai mulți medici în care era trimis de fiecare dată acasă fără a i se spune exact ce are, Tom Cooper s-a hotărât să caute pe Google simptomele afecțiunii sale.

Bărbatul din Marea Britanie a fost la mai mulți medici ca să afle de ce i-au apărut în zona gâtului niște umflături, dar aceștia i-au spus că sunt din cauza unei infecții netratate și nu i-au oferit un răspuns destul de mulțumitor.

Tom a aflat de pe Google că ar putea să sufere de Carcinom Nazofaringian, o formă rară de cancer nazal. Diagnosticul a fost confirmat și de către specialiști și, deși a suferit mai multe ședințe de chimioterapie și de radioterapie, medicii l-au anunțat că boala se află în stadiu terminal.

Tom este căsătorit și are două fetițe de 4 și de 7 ani care îl încurajează să treacă mai ușor prin ultimul stadiu al bolii. Cel mai greu pentru el a fost să le anunțe pe fetițe că nu va putea să le vadă cum cresc și că nu le va mai fi alături pentru prea mult timp.

„Este cel mai altruist om pe care îl cunosc. Este foarte curajos și, în ciuda șocului pe care l-a avut la aflarea veștii că nu mai are mult de trăit, zâmbește tot timpul. Le-am spus fetelor ce va urma și ele îl încurajează”, a declarat soția lui Tom, Tammy, pentru The Mirror.

Recomandările editorilor GreatNews:

TOP. Care sunt țările din UE cu cele mai multe sărbători legale nelucrătoare
Cosmeticele românești au ajuns pe Coasta de Azur
Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi. Salariile ajung la 1.900 de euro
Reduceri la scutece pentru copii la eMag. Care sunt cele mai bune oferte
Cel mai lung traseu de biciclete din România. Unde va fi construit

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.