Un avion Boeing cu 112 pasageri a aterizat de urgență la Otopeni din cauza unor scurgeri de combustibil

avion
Foto: albert22278 / pixabay.com

O aeronavă Boeing 737-400 a companiei Tailwind Airlines, din Turcia, a aterizat de urgență în această dimineață pe aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni din cauza unor scurgeri de combustibil, anunță publicația BoardingPass.

Aeronava zbura din Antalya la Praga, iar piloții au semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil), așa că au luat decizia de a ateriza la București.

La bordul avionului se aflau 112 pasageri, iar acesta a aterizat în siguranță pe aeroportul bucureștean la ora locală 07:30.

Fondată în anul 2006, compania charter Tailwind Airlines operează în acest moment 7 aeronave și zboară către peste 40 de destinații.

Foto: albert22278 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.