Tentativă de viol în toaleta unui mall | VIDEO

Un bărbat a intrat într-o toaletă pentru femei dintr-un mall din sectorul 6 al Capitalei și a încercat să violeze o femeie care se afla acolo, potrivit Poliției. Agresorul a fost prins și arestat preventiv pentru cel puțin următoarele 30 de zile.

Potrivit Digi 24 și Realitatea PLUS, surse din anchetă au spus că bărbatul era sub influența drogurilor la momentul tentativei de viol.

La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie , în vârstă de 45 de ani și a încercat să întrețină relatii sexuale cu aceasta, spun polițiștii.

„La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști, care în scurt timp l-au depistat , imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reținut și prezentat magistraților. Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile”, transmit autoritățile.

Secția 22 de poliție se află în apropierea mall-urilor Plaza România și AFI Cotroceni.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.