Tensiuni în coaliție. Marcel Ciolacu cere ședință de urgență după atacurile lui Rareș Bogdan

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cere o ședință „de urgență” a coaliției de guvernare după ce Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a lansat mai multe ciritici la adresa PSD.

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Ciolacu pe Facebook aproape de miezul nopții.

Rareș Bogdan a declarat într-un interviu pentru Digi24.ro, că ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, ar fi trebuit remaniat după ce l-a criticat pe Florin Cîțu. Bogdan a criticat și conducerea ANRE, instituție controlată de PSD, pe care a făcut-o responsabilă de scandalul facturilor la energie.

Liberalii acuză faptul că președintele ANRE, Dumitru Chiriță, a plecat în concediu în Republica Dominicană în plină criză a facturilor la gaze naturale și electricitate.