Te poate surprinde un preț la pompa de căldură aer apă de pe Bricolajmarket.ro

Odată cu venirea anotimpului rece profesioniștii caută soluții eficiente la toate treburile gospodărești. Astfel, atât în casă cât și pe lângă ea, este nevoie de anumite produse nu doar pentru confort, ci și pentru diverse lucrări.

Obiectele sanitare sau cele destinate încălzirii, dar și sculele pentru reparații sunt prioritare acum. Acestea, dar și soluții eficiente pentru pregătirea sistemelor de încălzire, pot fi găsite pe site-uri specializate de profil. Unul dintre magazinele online de unde se poate cumpăra în siguranță este și Bricolajmarket.ro. Ce produse oferă acesta, detaliem mai jos.

Sisteme de încălzire eficiente și pompe de căldură

Cum anotimpul rece bate deja la ușă, toată lumea caută soluții inteligente pentru încălzire, dar și pentru reducerea consumului de energie. Specialiștii de la Bricolaj Market propun un pret pompa de caldura aer apa, dar și la alte sisteme eficiente prezente pe site. Fie că vorbim aici de încălzire în pardoseală, de centrale sau de cazane, aceste sisteme se adaptează ușor în orice gospodărie și produc căldura atât de necesară.

În mod special pompele de căldură de tip aer apă sunt cele care atrag atenția, deoarece acestea au capacități deosebite. Sunt pompe de căldură aer-apă sistem split care conțin o unitate externă și una internă. Mai conțin de asemenea și un sistem electric integrat pentru modelele monofazate și pentru cele trifazate. Mai adăugăm faptul că unitatea internă este prevăzută cu un boiler cu serpentină, pentru producerea apei calde menajere. Livrarea lor se face în trei până la șapte zile. Intra pe site-ul oficial și vezi detalii.

Centrale termice și alte sisteme de încălzire

Persoanele care au achiziționat deja pompele de căldură aer apă pot beneficia de multiplele lor calități. Toate unitățile instalate produc agent termic până la 65 grade Celsius, fiind astfel ideale pentru toate tipurile de sisteme: încălzire în pardoseală, radiatoare sau producție de apă caldă menajeră. Aceasta din urmă se face prin intermediul boilerului încorporat.

Pentru cei care își fac griji pentru nivelul de zgomot, destul de greu de suportat de către persoanele vârstnice, acesta nu este o problemă. Nivelul de zgomot prezent la pompele de căldură de tip aer-apă este mult atenuat, fiind printre cele mai scăzute de pe piața de profil. Aceste unități sunt livrate cu o sondă de temperatură pentru boiler și o sondă de temperatură pentru exterior.

Alte sisteme de încălzire livrate de către magazinul online Bricolaj Market sunt centralele de apartament, cele pe peleți, șemineele sau sobele.

Promoții atractive la diverse produse pentru casă și grădină

Tot pe site-ul magazinului online Bricolaj Market se găsesc și alte categorii de produse, destinate întreținerii casei sau a grădinii. Acestea beneficiază de promoții substanțiale, mai ales acum, în această perioadă. Menționăm aici pompele de căldură aer-apă, dar și diverse alte produse.

Tot în oferta magazinului clienții mai pot beneficia de truse complete de scule electrice sau de mână, foarte utile în orice lucrare efectuată în atelier. Pentru casă și grădină se pot comanda motosape, motopompe și diverse accesorii echipamente. De asemenea, bateriile pentru bucătărie și baie pot fi alese din mai multe modele de calitate superioară.

Alte detalii suplimentare privind plata și transportul se găsesc pe site-ul oficial BricolajMarket.ro.

Contact:

0738851885

comenzi@bricolajmarket.ro