TAROM lansează oferta de primăvară. Bilete de avion ieftine spre zeci de destinații

Compania TAROM a anunțat că a lansat o ofertă specială de Mărțișor. Cei interesați de călătorii pot zbura acum spre zeci de destinații din Europa și din Orientul Mijlociu la prețuri foarte avantajoase.

Pasagerii vor putea achiziţiona biletele la preţuri începând de la:

79 Euro dus-întors (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti și Atena, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia; între Iaşi și Istanbul;

99 Euro dus-întors (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti și Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Viena; între Iaşi și Bologna, Roma și Torino;

119 Euro dus-întors (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti și Alicante, Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Munchen, Praga, Stockholm şi Valencia; între Cluj și Viena; între Iaşi și Londra și Munchen; între Sibiu și Munchen;

139 Euro dus-întors (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti și Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv; între Iaşi și Tel Aviv.

Oferta de Mărțișor este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 9 mai – 19 iunie 2016 şi este supusă unor termene și condiţii: durata şederii la destinaţie între două zile – sau noaptea de sâmbată spre duminică – şi 14 zile; modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare; restituirea nu este permisă.

Perioada de vânzare este 1 – 08 martie 2016.

Locurile la acest tarif sunt limitate.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Toate biletele beneficiază de:

* Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
* Check-in gratuit în aeroport;
* Servicii gratuite la bord.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Europa de Est își face autostradă. Via Carpatia va trece și prin România
Transilvania, din nou vedetă în presa internațională. Cu ce i-a cucerit pe jurnaliștii britanici
Sate de poveste din Dobrogea pe care să le explorezi în vacanțele tale

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.