Târgul de turism al României începe mâine, la Romexpo

Foto: targuldeturism.ro
Foto: targuldeturism.ro

Ediția de primăvară a Târgului de turism, ajuns la cea de-a 45-a ediție, are loc în perioada 24 – 27 februarie, în Pavilionul B2 al centrului expozițional Romexpo, București. Evenimentul își propune să prezinte atât cele mai interesante oferte și atracții turistice din România și străinatate, cât și cele mai recente accesorii și gadget-uri necesare într-o vacanță.

Târgul de turism este adresat agențiilor de turism și tour operatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.

La eveniment vor fi prezenți și specialiști în domeniu, care vor oferi  recomandări pentru alegerea vacanței potrivite, în funcție de preferințe și buget. De asemenea, vizitatorii vor putea să compare, într-o platformă, cele mai bune servicii de cazare și transport.

Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este în intervalul orar 10.00-18.00, în zilele de 24, 25 și 26 februarie, 10.00-16.00, în data de 27 februarie.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.