Spectacol multimedia, la redeschiderea fântânilor din Piaţa Unirii

FOTO: Captură video Aqua Design
FOTO: Captură video Aqua Design

Fântânile Urbane din Piaţa Unirii se redeschid sâmbătă, 14 mai, cu un spectacol multimedia. Până la începutul lunii octombrie, începând de sâmbătă, ora 21:00, fântânile vor oferi vizitatorilor show-uri multimedia cu tematici variate și melodii selectate pentru a completa spectacolul creat de jocul de apă şi lumini.

În lunile iunie şi iulie, spectacolele vor începe de la ora 21:30, în luna august vor reveni de la ora 21:00, urmând ca în toamnă să înceapă de la ora 20:00.

Spectacolele durează aproximativ 45 de minute, accesul fiind gratuit.

„Fântânile din Piaţa Unirii reprezintă un adevărat simbol al Capitalei, iar pentru noi este o onoare să putem reda bucureştenilor şi turiştilor bucuria adusă de spectacolele de apă, muzică şi lumini, după doi ani de pauză.

Suntem mândri că am implementat şi administrăm acest proiect remarcabil de dezvoltare urbană, reconfirmând standardul de excelenţă la care ne raportăm în fiecare zi”, a declarat Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova, într-un comunicat de presă.

Fântânile bucureştene din Piaţa Unirii au fost redeschise în anul 2018, după un amplu proces de reabilitare implementat de Apa Nova, devenind rapid unul dintre cele mai importante puncte de atracţie a Capitalei.

Construite la sfârşitul anilor ’80, au fost recunoscute, omologate şi publicate în 2019 drept Cel Mai Lung Şir de Fântâni Coregrafice Sincronizate din Lume, de către World Record Academy.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.