Soția lui Dacian Cioloș și-a început o carieră în muzică

Valerie Cioloş-Villemi, soția premierului Dacian Cioloș, și-a început o carieră în muzică. A redescoperit muzica după ce soțul ei a devenit comisar european pe agricultură.

„Ca să evităm să intre în conflict de interese nu a putut să lucreze în domeniul pentru care s-a pregătit (n.r. consultanță europeană în agricultură), s-a apucat de muzică în ultima perioadă, și-a activat o pasiune mai veche din copilărie. Cântă pentru ea, pentru plăcerea ei… vocal și pian”, a declarat Dacian Cioloș, la Radio România Actualități.

În urmă cu aproximativ o lună, Valerie Cioloş-Villemi a susținut un scurt concert în Alba Iulia, pe scena Casei de Cultură a Studenților. Evenimentul a fost organizat de Primărie, cu ocazia „Zilei Încoronării”.

Despre socrul lui Dacian Cioloș s-a spus că a fost șef în serviciile secrete franceze. De fapt, socrul lui Cioloș a lucrat în jandarmeria franceză și s-a pensionat de la Vamă, cu un grad modest.

De asemenea, s-a mai vehiculat, însă fără nicio dovadă, că soția lui Cioloș ar fi rudă cu un fost ministru de Externe francez și datorită acestui lucru Cioloș ar fi cunoscut ascensiune în Comisia Europeană, însă fără nicio dovadă.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.