Sorin Oprescu le promite o mare surpriză bucureștenilor

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu Foto: Facebook Sorin Oprescu

Primarul genaral al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat la New York,a dezvăluit că le pregătește o mare surpriză bucureștenilor, pentru a câștiga un nou mandat.

Aflat din 2008 la șefia Primăriei Generale, Sorin Oprescu a anunțat că lucrările la autostrada suspendată au început deja și că vrea ca acest secret să fie surpriza alegerilor viitoare.

„Să vă spun un mare secret, nu îl ştim decât noi doi, porţiuni din ea (n.r. – autostradă) am făcut demult, dar asta va fi surpriza alegerilor viitoare. Pentru că până atunci mă ocup să termin ceea ce le-am promis”, a spus edilul, informează Digi24.ro.

Sorin Oprescu participă la New York la cea de-a şasea sesiune a „Summit-ului oraşelor lumii”, forumul primarilor din marile localităţi.

În prezent, capitala este în plin proces de reparație de câteva luni, iar străzile de lângă Piața Presei Libere le provoacă în continuare mari bătăi de cap bucureștenilor și șoferilor care trec prin zonă.

Pasajul pietonal de la Piața Presei a fost deschis în urmă cu câteva zile, după luni întregi de amânare.
Pe de altă parte, muncitorii încă lucrează pentru a reuşi să finalizeze Pasajul rutier Piaţa Presei Libere, lucrările fiind întârziate din pricina unor fire descoperite în subteran în timpul săpăturilor. „Au fost probleme cu reţelele edilitare din zonă, aşa cum s-a întâmplat şi la Pasajul Piaţa Sudului. Nu ştim să vă spunem un termen acum, o dată la care lucrările se vor încheia. Sperăm cât mai curând“, au spus, pentru „Adevărul“, reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Scrisoarea unei jurnaliste către Ioan Rus: „Mi-aş permite să fiu puţin golancă şi să vă spun că ar trebui să vă fie ruşine”
Moment istoric pentru România. Două celebre rase de câini, recunoscute internațional
Victorie mare pentru Monica Niculescu. E în semifinale la Nottingham!